Výpis všech článků se štítkem starosta.

Kohoutovice jak je chceme,.. fb skupina čítající téměř tři tisíce lidí z Kohoutovic , kteří mají díky tomuto „virtuálnímu náměstíčku“, které jsem před čtyřmi lety vydláždili (rozumějte – založili), možnost dennodenně zjišťovat, co je v Kohoutovicích nového, ptát se sousedů, pomáhat si, a třeba se radovat z pěkných fotek, či videí…

Po čtyři roky jsme měli možnost naslouchat, radit, pomáhat a být s vámi téměř 24/7 online. Rádi bychom v té práci, která nás baví a vždy bavila pokračovali. Máme skvělý tým lidí, kteří si věří, podporují se a jsou připraveni pracovat pro Kohoutovice, pro Vás všechny 🙂

V termínu 5. a 6. října se uskuteční komunální volby, do kterých jdeme společně! Bez Vás a Vaší podpory to nepůjde!
Předem Díky!

hotel-u-stamicovy-planekŽádný polyfunkční objekt u Stamicovy ulice v Kohoutovicích stát nebude. Záměr, který mezi místními lidmi vzbudil mnoho nevole a odporu, přestal existovat. Oznámil to dnes starosta Kohoutovic Petr Šafařík (ČSSD).

„Přímá volba starosty by jednoznačně posílila jeho mandát i autoritu a daleko lépe by mohl prosazovat svůj volební program. Zároveň by došlo k zavedení přímé odpovědnosti občanům za výkon funkce a s tím souvisejícího většího zapojení lidí do rozhodovacích procesů v obcích a městech,“ říká náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman Línek