Výpis všech článků se štítkem Usnesení.

Zuzana RoithováJiž zítra se otevírají dveře volebních místností historicky první přímé volby prezidenta České republiky.
Proto výbor MO KDU-ČSL Brno-Kohoutovice jednomyslně odhlasoval usnesení:
Výbor MO doporučuje svým členům a příznivcům volit v prezidentských volbách 2013 Zuzanu Roithovou.

Na své 48. schůzi dne 7.1. výbor místní organizace KDU-ČSL debatoval o anketě umístěné na webu městské části Kohoutovice ohledně výstavby polyfunkčního sportovního centra na ulici Stamicova. Zmínil se i evidentní problém ovlivnění ankety hlasovacími roboty. Proto výbor MO KDU-ČSL Brno-Kohoutovice odhlasoval usnesení.
Výbor MO sleduje se zájmem průběh ankety na webu MČ Brno-Kohoutovice o možnosti výstavby polyfunkčního sportovního centra v Kohoutovicích. Výbor MO vyjadřuje obavy, že zamýšlené sportovní centrum, v rozsahu v jakém má být postaveno, nebude sloužit kohoutovické veřejnosti, ale pouze negativně zatíží život občanům Kohoutovic.