Výpis všech článků se štítkem Velikonoce.

V neděli 26. března 2017 bude v Kohoutovicích neobvykle rušno. Od 10ti hodin dopoledne do 18ti hodin večer bude v areálu fotbalového hřiště Tatran probíhat Velikonoční jarmark. Bude připravena zábava jak pro děti, tak dospělé. Napadá Vás, jak lépe přivítat jaro? Nás tedy ne. 🙂

Kromě toho se téhož dne v Kohoutovicích ve studiu justMOVE uskuteční dvě speciální lekce. Jako první proběhne 16:00 – 18:30 Meditační podvečer, následovat bude od 20:00 – 21:30 taneční workshop Twerk. Více informací naleznete v celém článku.

Velikonoce_2015_plakat

Požehnané svátky velikonoční, mnoho rodinné pohody a radosti ze vzkříšení,…přeje místní organizace KDU-ČSL Brno-Kohoutovice

Velikonoční přání 2012Lidovci navrhnou, aby byl Velký pátek uznán i v Česku jako svátek a den volna, jak je tomu i jinde v Evropě. Záměr oznámil předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Jiří Mihola. Připomněl, že Velký pátek připomínající ukřižování Ježíše, již svátkem byl, ale skoncovali s tím komunisté za minulého režimu v 50. letech.

Velikonoční přání 2013Velikonoční radost ze zmrtvýchvstalého Krista, ať Vás a vaše blízké provází nejen v době velikonoční, ale po celý rok.

Radostné a požehnané svátky velikonoční přeje
Ondřej Valeš, předseda místní organizace KDU-ČSL

kaple Svaté rodinyPřehled bohoslužeb ve farnostech brněnské diecéze na Zelený čtvrtek (28. března 2013), Velký pátek (29. března 2013), Bílou sobotu (30. března 2013) a Boží hod velikonoční (31. března 2013 a 1. dubna).