Výpis všech článků se štítkem Vojtěch Stříteský.

Místostarosta Litomyšle Vojtěch Stříteský zveřejnil na svém portáluwww.vojtechstritesky.cz obsáhlý rozhovor o svých politických aktivitách. Proč se rozhodl přijmout nabídku kandidovat do Senátu PČR od KDU-ČSL a proč by stál o podporu i od jiných pravicových stran? To a ještě mnohem víc se dočtete v následujícím interview.

Vojtěch Stříteský byl v souvislosti s kandidaturou do Senátu nařčen z „politického turizmu“. V reportáži České televize a v Parlamentních listech byla opakována nepravda o tom, že je členem TOP09 a v posledních komunálních volbách za tuto stranu kandidoval. Místostarosta Litomyšle požaduje, aby novináři postupovali v souladu s tiskovým zákonem a nepravdivé a zavádějící informace uvedli v odpovídajícím rozsahu na pravou míru.