Výpis všech článků se štítkem volební program.

Tak je to tady!Před čtyřmi roky jsem se rozhodl, že společně s Vámi udělám Kohoutovice takové, jaké je chceme. Založil jsem fb skupinu, kde už je nás více než 3 tisíce. Udělal jsem webové stránky, kam dávám fotky ze starých Kohoutovic, aktuální dění, pozvánky na akce a všechno, co se týká Kohoutovic. Jsem tu pro Vás 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Odpovídám na Vaše drobné dotazy, ať už kde něco najdete na webu nebo co se v Kohoutovicích děje.Dnes je tomu ale naopak! Dnes tu stojím poprvé v opačné roli. Já žádám Vás o Váš hlas. V pátek a v sobotu jsou komunální volby. Volby, které rozhodnou o tom, kdo bude příští starosta, kam se budou Kohoutovice ubírat. Kandiduji s týmem, který ví, co chce. Máme vize, máme program. Pokud si myslíte, že by starostou měl být někdo, jako jsem já, tak mě prosím podpořte. Ale nepodpořte jenom mě křížkem u mého jména.Podpořte celou naši kandidátku kvalitních kandidátů křížkem před název strany.Děkuji Vám!Sejdeme se u voleb ;)Vaši,1. Bc. Jakub Hruška2. prof. RNDr. Jiří Spousta, Ph.D. 3. Ing. Pavel Bartoš4. Ondřej Valeš5. Ondřej Švéda, MSc.6. Ing. Jakub Sychra7. Bc. Lucas Pinteš8. Ing. Martin Richter9. Jitka Adolfová10. Ing. Martin Kyselák, Ph.D.11. Ing. Anna Zrnečková12. Ing. Jan Kamarád13. Milan Trávníček DiS.14. Ing. Jiří Doffek, Ph.D.15. Marcela Brázdová16. Václav Kratochvíll BSc. (Hons)17. Ing. Martin Fejfuša18. Barbora Bílková19. Ing. Adriana Plotzerová20. Mgr. Františka Doležalová 21. Mgr. Petr Pakosta

Zveřejnil(a) Jakub Hruška dne Úterý 2. října 2018

Video: facebook.com/JakubHruskaKohoutovice/videos/544811129274554
Facebooková skupina Kohoutovice jak je chceme: www.facebook.com/groups/mojekohoutovice
web mojekohoutovice.cz

Představujeme Vám program se kterým jdeme do voleb 2018.

Dnes již od 15. hodin se postupně shromažďovali rodiče s dětmi, aby prožili pěkné odpoledne se soutěžemi, písničkami a doprovodným programem přichystaným KDU-ČSL. Mohli se tak v Kohutovicích setkat s pohádkovými bytostmi Olaf, Anna, Elsa a dalšími,  ale také s lídrem kandidátky KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny Jiřím Miholou a také vedením místní organizace KDU-ČSL Jakubem Hruškou, Ondřejem Valešem Jakubem Sychrou a dalšími místními lidovci. Proběhl totiž předvolební meeting se skákacím hradem a doprovodným dětským prgramem.

ZŠ_MŠ_Chalabalova_2Dalším plněným bodem volebního programu je podpora školství. Rada městské části Brno-Kohoutovice, ve které má KDU-ČSL své zastoupení v podobě místostarosty PhDr. Petra Hrušky, MBA, vyhlásila výběrové řízení na vybudování jedné třídy mateřské školy v budově ZŠ a MŠ Chalabalova.

Otevřená radniceKDU-ČSL se spolu s dalšími koaličními partnery podařilo prosadit další část volebního programu. V tomto případě se jedná o otevřenou a transparentní radnici a možnost občanů nahlídnout do všech materiálů, projednávaných Radou městské části Brno-Kohoutovice

brno-pro-vas-350-326

Webový portál brnoprovas.cz umožnil, aby se Jakub Hruška (kandidát do ZMB) mohl za vyjádřit k lživému článku na portálu kohoutovice.org. Jakub Hruška mimo jiné uvádí „Osobně mohu slíbit, že KDU-ČSL se zasadí o zvýšení transparentnosti radnice, včetně její firmy MOP, s.r.o.!“

IMAG3269Zralé lískové ořechy u skautské nástěnky před radnicí ukazují příklad toho, že co je pro jednoho nepořádek, může být pro druhého zásoba na vánoční cukroví.

Logo KDU-ČSLV příštím volebním období budeme prosazovat obnovu bytových jader, prodej obecních bytů za poctivých podmínek a sjednocení poplatků pro majitele psů, kteří bydlí v rodinných domech. Samozřejmostí je i otevřenost radnice k občanům.