Výpis všech článků se štítkem volební program.

Představujeme Vám program se kterým jdeme do voleb 2018.

Dnes již od 15. hodin se postupně shromažďovali rodiče s dětmi, aby prožili pěkné odpoledne se soutěžemi, písničkami a doprovodným programem přichystaným KDU-ČSL. Mohli se tak v Kohutovicích setkat s pohádkovými bytostmi Olaf, Anna, Elsa a dalšími,  ale také s lídrem kandidátky KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny Jiřím Miholou a také vedením místní organizace KDU-ČSL Jakubem Hruškou, Ondřejem Valešem Jakubem Sychrou a dalšími místními lidovci. Proběhl totiž předvolební meeting se skákacím hradem a doprovodným dětským prgramem.

ZŠ_MŠ_Chalabalova_2Dalším plněným bodem volebního programu je podpora školství. Rada městské části Brno-Kohoutovice, ve které má KDU-ČSL své zastoupení v podobě místostarosty PhDr. Petra Hrušky, MBA, vyhlásila výběrové řízení na vybudování jedné třídy mateřské školy v budově ZŠ a MŠ Chalabalova.

Otevřená radniceKDU-ČSL se spolu s dalšími koaličními partnery podařilo prosadit další část volebního programu. V tomto případě se jedná o otevřenou a transparentní radnici a možnost občanů nahlídnout do všech materiálů, projednávaných Radou městské části Brno-Kohoutovice

brno-pro-vas-350-326

Webový portál brnoprovas.cz umožnil, aby se Jakub Hruška (kandidát do ZMB) mohl za vyjádřit k lživému článku na portálu kohoutovice.org. Jakub Hruška mimo jiné uvádí „Osobně mohu slíbit, že KDU-ČSL se zasadí o zvýšení transparentnosti radnice, včetně její firmy MOP, s.r.o.!“

IMAG3269Zralé lískové ořechy u skautské nástěnky před radnicí ukazují příklad toho, že co je pro jednoho nepořádek, může být pro druhého zásoba na vánoční cukroví.

Logo KDU-ČSLV příštím volebním období budeme prosazovat obnovu bytových jader, prodej obecních bytů za poctivých podmínek a sjednocení poplatků pro majitele psů, kteří bydlí v rodinných domech. Samozřejmostí je i otevřenost radnice k občanům.