Výpis všech článků se štítkem ZMČ.

Zápis a video záznam z 6. zasedání Zastupitelstva MČ.

ZMČ zápis 0619 (.pdf) – 130 kB

Mezi zajímavosti patří opět nezvolení předsedy Kontrolního výboru (čas od 42:16). Náš kandidát opět nebyl přijat.

Zápis a video záznam z 5. zasedání Zastupitelstva MČ.

ZMČ zápis 0519 (.pdf) – 106 kB

Mezi zajímavosti patří opět nezvolení předsedy Kontrolního výboru (čas od 50:38). Už to považujeme za folklór zasedání zastupitelstva. Náš kandidát opět nebyl přijat.

Zápis a video záznam ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ.

ZMČ zápis 0419 (.pdf) – 108 kB

Mezi zajímavosti patří opět nezvolení předsedy Kontrolního výboru (čas od 10:10).

Zápis a video záznam ze 3. zasedání Zastupitelstva MČ.

ZMČ zápis 0319 (.pdf) – 114 kB

Mezi zajímavosti patří opět nezvolení předsedy Kontrolního výboru (čas od 22:30).
Poprvé bylo navrhnuto, aby volba byla veřejná čili aklamací (čas od 21:10). Tento návrh nepodpořily strany ČSSD, ANO 2011, ODS, TOP09, KSČM.
Ale změna, na tomto zasedání byl zvolen místopředseda Kontrolního výboru Zdeněk Balabán [ČSSD] (13 hlasů z 21). Náš dosavadní zvolený člen v tomto výboru Ing. Jakub Sychra ihned po oznámení výsledků volby, rezignoval. KDU-ČSL nebude přítomna v kontrolním orgánu, který počtem hlasů ovládá koalice. Orgán který je vytvořen proto, aby opozice měla možnost kontrolovat práci koalice.

Zápis a video záznam z 2. zasedání Zastupitelstva MČ.

ZMČ zápis 0218 (.pdf) – 106 kB

Mezi zajímavosti patří opět nezvolení předsedy Kontrolního výboru. Kontrolní výbor musí být ze zákona ustanoven (čas od 15:20).

Zápis a video záznam z ustavujícího Zastupitelstva MČ.

Starostou byl zvolen Petr Šafařík [ČSSD] (14 hlasů z 19)
místostarostou byl zvolen Ing. Karel Kalivoda [ANO 2011] (13 hlasů z 19)
místostarostou byl zvolen Ing. Michal Velička [ODS] (17 hlasů z 19)
členy RMČ byli zvoleni Mgr. Václav Božek, CSc. [ČSSD] (14 hlasů z 19); Ing. David Geryk [ODS] (15 hlasů z 19); Bohdan Mrázek [ANO 2011] (12 hlasů z 19); Stanislav Zahradník [ČSSD] (13 hlasů z 19).

Tedy koalice ČSSD + ANO 2011 + ODS + TOP09.

ZMČ Zápis 0118 (.pdf) – 104 kB

Mezi zajímavosti z tohoto zasedání patří jistě volba předsedy Kontrolního výboru, který nebyl zvolen (čas od 53:02).

POZVÁNKA na I. (ustavující) zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, které se koná ve středu dne 21.11.2018 od 17:00 h. v zasedací místnosti ÚMČ, Bašného 36. Pozvánku naleznete zde: http://kohoutovice.brno.cz/assets/File.ashx?id_org=80911&id_dokumenty=11695

Děkujeme všem voličům za projevenou důvěru, které si velmi vážíme. Jen díky Vám se nám podařilo získat neuvěřitelných 6 mandátů v novém Zastupitelstvu Kohoutovic. K tomuto závazku budeme přistupovat zodpovědně a i nadále ve spolupráci s Vámi tak, aby mohly být Kohoutovice, jak je chceme.

Znak Brno Kohoutovice Jakub HruškaPozvánka na III. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Kohoutovice dne 11.03.2015

Hruška Jakub Kohoutovice BrnoVoliči KDU-ČSL mají snadnou volbu, lidovecká kandidátka má stejné číslo, jako před čtyřmi roky – 4.